It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

W jaki sposób najlepiej świętować dzisiejszy Bastille Day (Święto Narodowe Francji) oraz trwającą w tym czasie wyprzedaż francuskich gier na GOG.COM? Z niespodzianką oczywiście! Przez 72H trwa giveaway francuskich przygodówek Syberia 1 oraz 2 na GOG.

Odwiedź stronę główną GOG.COM, aby odebrać Syberię I i Syberię II. Promocja trwa do 17 lipca 2021, do godz. 15:00.

Nie zapomnij też sprawdzić naszego Tygodnia Francuskiego z dziesiątkami wspaniałych gier do 90% taniej.

Kochasz gry tak, jak my? Zapisz się do naszego newslettera, by otrzymywać nowości, powiadomienia o premierach oraz wyjątkowe zniżki. Przejdź do sekcji „Prywatność i ustawienia” na swoim koncie GOG, aby dołączyć już teraz!
Już mam, ale dzięki – świetny prezent dla tych, którzy tych klasyków nie znają!
Co prawda nie mój gatunek, ale gry są legendarne, więc wziąłem. :) Mam nadzieję, że kiedyś odpalę i pogram, ale póki co inne pozycje mają priorytet... W każdym razie dzięki za kolejny giveaway!
Post edited July 14, 2021 by Sarafan
Sarafan: Co prawda nie mój gatunek, ale gry są legendarne, więc wziąłem. :) Mam nadzieję, że kiedyś odpalę i pogram, ale póki co inne pozycje mają priorytet... W każdym razie dzięki za kolejny giveaway!
Polecam, bardziej 1 :)
Szkoda że nie 3. Te już mam.
KillingMoon: Polecam, bardziej 1 :)
Polecam obie, zwłaszcza że tworzą całość; jedynka kończy się dość niespodzie

:P

PS
Ostrzegam przed "polskawymi" wersjami językowymi. Poza, tradycyjnie już, skopanym tłumaczeniem, dubbing w tych grach jest przerażająco żenujący - traumatyczne przeżycie. Nie byłem w stanie ukończyć kupionej w sklepie, pudełkowej, wersji gry, dopóki nie kupiłem oryginalnej wersji językowej tutaj.
Kerebron: Ostrzegam przed "polskawymi" wersjami językowymi. Poza, tradycyjnie już, skopanym tłumaczeniem, dubbing w tych grach jest przerażająco żenujący - traumatyczne przeżycie. Nie byłem w stanie ukończyć kupionej w sklepie, pudełkowej, wersji gry, dopóki nie kupiłem oryginalnej wersji językowej tutaj.
Hm. Grałem za dzieciaka. To musiały być siermiężne czasy, bo nie pamiętam, nie zauważyłem, żeby coś było nie tak ;)
KillingMoon: Polecam, bardziej 1 :)
Kerebron: Polecam obie, zwłaszcza że tworzą całość; jedynka kończy się dość niespodzie

:P

PS
Ostrzegam przed "polskawymi" wersjami językowymi. Poza, tradycyjnie już, skopanym tłumaczeniem, dubbing w tych grach jest przerażająco żenujący - traumatyczne przeżycie. Nie byłem w stanie ukończyć kupionej w sklepie, pudełkowej, wersji gry, dopóki nie kupiłem oryginalnej wersji językowej tutaj.
Porównując do książek, 1 jest jak Borges, a 2 jak Verne: czyli realizm magiczny vs. powieść przygodowa. Jedno i drugie świetne, klasyki w swoim rodzaju. Ale ja tam bardziej tego Borgesa ;)
ssling: Szkoda że nie 3. Te już mam.
Darmo dają, by zachęcić do kupna 3. Znaczy się jest już blisko i tania nie będzie ;)
Post edited July 15, 2021 by KillingMoon
KillingMoon: Darmo dają, by zachęcić do kupna 3. Znaczy się jest już blisko i tania nie będzie ;)
Chyba 4. Jak ma zachęcać to tym bardziej lepiej by było dać też 3, która parę lat już ma i 4 będzie ją bezpośrednio kontynuować.
GOG.com: W jaki sposób najlepiej świętować dzisiejszy Bastille Day (Święto Narodowe Francji) oraz trwającą w tym czasie wyprzedaż francuskich gier na GOG.COM? Z niespodzianką oczywiście! Przez 72H trwa giveaway francuskich przygodówek Syberia 1 oraz 2 na GOG.

Odwiedź stronę główną GOG.COM, aby odebrać Syberię I i Syberię II. Promocja trwa do 17 lipca 2021, do godz. 15:00.

Nie zapomnij też sprawdzić naszego Tygodnia Francuskiego z dziesiątkami wspaniałych gier do 90% taniej.

Kochasz gry tak, jak my? Zapisz się do naszego newslettera, by otrzymywać nowości, powiadomienia o premierach oraz wyjątkowe zniżki. Przejdź do sekcji „Prywatność i ustawienia” na swoim koncie GOG, aby dołączyć już teraz!
Nie mogę dodać gry do konta. Mogę prosić o pomoc ?
KillingMoon: Darmo dają, by zachęcić do kupna 3. Znaczy się jest już blisko i tania nie będzie ;)
ssling: Chyba 4. Jak ma zachęcać to tym bardziej lepiej by było dać też 3, która parę lat już ma i 4 będzie ją bezpośrednio kontynuować.
Dudniąco biję się w pierś. Tłumaczyć może mnie tylko upał ;) Zapomniałem o 3, którą nabywszy po wiadomości o nowej Syberii, zostawiłem w bibliotece "niezagraną".

Poza przecenami jest straszliwie droga, więc pewnie jej do giveawaya (no dobrze, z polska "darmówki") jeszcze daleka droga, ale argument, że 4 będzie jej bezpośrednią kontynuacją, do mnie trafia. Oby trafił do wydawcy...