It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Każdy kto pożyczy tutaj "Wesołych Świąt" otrzyma "Gwiazdkę z Nieba" 🤩 w nocy z 24 na 25 Grudnia 2022.

Pod Choinką🎄będzie też 12(lub więcej) gier do wybrania i losowania między uczestników. (promocyjne gry o wysokich rankingach lub osobiście cenione) Można też przynieść swoje kody albo zadedykować prezent innej osobie.

Wesołych Świąt ! (ja też wezmę udział a co tam, Nowy Rok idzie) 🎆

🎁1 Robin Hood: The Legend of Sherwood; 2 Theme Hospital; 3 Zombie Night Terror; 4 Uplink : Haker Elite;
5 Shelter 2; 6 Emperor: Rise of the Middle Kingdom; 7 Gothic 3; 8 South of the Circle; 9 Röki; 10 Theme Park;
11 Theme Hospital; 12 Overcooked: Gourmet Edition; 13 Ken Follett’s The Pillars of the Earth 🎁
Post edited December 20, 2022 by user deleted
Dziękuję za hojność i wprowadzenie Świątecznego nastroju na polskim forum Seb7.9. Tytuły zaiste zacne.
Zrezygnuję jednak z uczestnictwa w konkursie pozostawiając szanse innym.

Miejcie wesołe Święta, wszyscy którzy tu wchodzicie :).
Dziękuję za wpisanie brakujących a potrzebnych zasad choinki : )
Jesteś Duchem Świąt! Twoim przykładem grę można sobie wybrać lub nie, a najważniejsze spotkać się przy wspòlnym ogniu 🔥 💎 🌲 i napisać do Wszystkich : )
Wesołych Świąt :)

Z tej okazji zapytałem Dall-E Mini o kilka świątecznych bombek :)

Do Mikołaja wysłałbym liścik z numerkami: 3 lub 6 ;)
Attachments:
witcher.jpg (196 Kb)
Post edited December 16, 2022 by erbello
Wesołych Świąt :)

Zdrowych, spokojnych i radosnych świąt. Życze wszystkim historycznych zniżek i dużo czasu na granie :)

Wysłał bym liścik z numerami 1 lub 6

PS. nie wiem czy wolno ale napisze na olx jest akcja nakarm psa wystarczy się zalogować i wybrać psiaka, którego chcemy nakarmić moża to robić 1 dziennie, więc jeśli ktoś ma konto i ochotę to zachęcam :)
Życzę więcej radości. Radości płynącej z grania, ale i z prostych rzeczy. Trafnie zauważył pawel-t w swojej zwycięskiej wypowiedzi z ostatniego konkursu GOG i KRUX, że gdy człowiek był dzieckiem, to więcej rzeczy go cieszyło i nie były one jakoś specjalnie wielkie. To były proste rzeczy.
https://www.youtube.com/watch?v=E4p30NyxB3Q

Podobnie jak w przypadku Sulibora, jest to odpowiedź pozakonkursowa.
Pozakonkursowe, ale:

WESOŁYCH ŚWIĄT!

dla wszystkich. Umiejcie w tym czasie zwolnić, stanąć krok z boku, spojrzeć na swoje życie i bliskich z uczuciem, na ważne i mniej ważne sprawy z dystansu i we właściwej perspektywie. Żebyśmy – zamiast świątecznych życzeń – może raczej wszyscy potrafili docenić to, co mamy i nauczyli się dzielić z tymi, którzy nie mają (co zresztą szanowny OP już tutaj, zdaje się, czyni!).

W porządku z Was ekipa forumowa :)

Wesołych Świąt i sukcesów również dla ekipy GOG.com! Trzymajcie się dzielnie i czyńcie sobie cały świat gier poddanym ;) Co by w 2023 Steam doznał w starciu z Wami epickiej porażki a z Epica zeszła para ;)

[edit: sorry, zepsułem posta, nie umiem w choinkę :D imć OP sprytniejszy]
Post edited December 17, 2022 by ciemnogrodzianin
Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt!

Życzę Wam, żebyście w nadchodzącym roku doczekali się premier gier na gogu w które graliście w dzieciństwie:)
Attachments:
Coraz bliżej święta, a w tym roku podłączamy sprzęt w pokoju z choinką i wigilijnym stołem i po świętej wieczerzy zapraszamy rodzinę na godzinę wspólnego grania! Nawet jeśli nikt się nie przyłączy to nie trzeba będzie wychodzić z pokoju żeby sobie pograć po Wigilii jak w poprzednich latach xD

Dziękuję że piszecie, i wprowadzacie nowe tradycje Choinkowe!
Sulibor : Jest Duchem Świąt bo napisał pierwszy.
Erbello : Prezentacja sztuki świątecznej zaprzyjaźnionej osoby i wybór dwóch tytułów do losowania.
KingCastiel : Prezentacja akcji charytatywnej.
Garrett98 : Filozoficzne przypomnienie o skupieniu się na czymś co sprawia radość w życiu i uwydatnienie tragizmu skupiania się na rzeczach które niszczą w człowieku radość i ciekawość świata.
Ciemnogrodzianin : Filozoficzne zastosowanie tajemnic czasu, medytacji, wymiarów, uczuć, wdzięczności, obowiązku rycerskiego i poczucia humoru.
Nowy : Nasze wspomnienia są dla nas, a nie przeciwko nam. Można z powodzeniem używać dobrych wspomnień do lepszego nastroju dzisiaj. Ta funkcja pozwala wypracować w sobie słuszną nadzieję.
Jest pierwszy Świąteczny Cud! Nasze całoroczne starania zostaną docenione!

Dobra Dusza Sysia_GOG przekonała Firmę i oto
dla Wszystkich składających życzenia pojawia się dodatkowe pięć gier!

"Tak zimowo od GOGa na Forum możemy dorzucić:
South of the Circle
Röki
Theme Park
Theme Hospital
Overcooked: Gourmet Edition"

Jakby tego było mało przybędzie coś pożyczyć! ^

Jestem wdzięczny za te ludzkie uczuciowe momenty 🔮 : )
Wesołych Świąt!

Białego cudu na dworze,
jak przelotny promień
skrzącego radością serce;
butów po bieli skrzypiących,
gdy na herbatę w domu
niosą ręce wtulone
w zieleń choinki!

Radosnego śmiechu
i pełno uśmiechów
wokół wielkiego stołu!

I żeby ta chwila trwała do końca przyszłego roku :)

======================================================

A jeśli poszczęści z listem do Mikołaja, to zapisane są w nim cyfry 5 i 8.
Dziękuję KillingMoon! Wrażliwość na wysokim poziomie i pierwsza Świąteczna Poezja! Przeczytam jeszcze raz i postaram się odpisać... już : ) Biały Wiersz, biały śnieg, nie ma gdzie się schować, biały wiersz miałem napisać, miał się nie rymować. Może deszcz, może wiatr, może chociaż w szafie, Wiersz miał się nie rymować a ja nie potrafię. : ) Próbuję wszystkich sposobów, przenieść sens na treść! Chociaż nie ma sensu wciąż chce rymy jeść. Sam widzisz. Dlatego jeszcze raz dziękuję i pod choinkę z herbatą idę... to wszystko przez Ciebie.

Udało się! Nie było rymu!

edit: Dzięki za przesłany kod, dodaję "Ken Follett’s The Pillars of the Earth". Ahoj!
Post edited December 19, 2022 by user deleted
Seb7.9: Sulibor : Jest Duchem Świąt bo napisał pierwszy.
Erbello : Prezentacja sztuki świątecznej zaprzyjaźnionej osoby i wybór dwóch tytułów do losowania.
KingCastiel : Prezentacja akcji charytatywnej.
Garrett98 : Filozoficzne przypomnienie o skupieniu się na czymś co sprawia radość w życiu i uwydatnienie tragizmu skupiania się na rzeczach które niszczą w człowieku radość i ciekawość świata.
Ciemnogrodzianin : Filozoficzne zastosowanie tajemnic czasu, medytacji, wymiarów, uczuć, wdzięczności, obowiązku rycerskiego i poczucia humoru.
Nowy : Nasze wspomnienia są dla nas, a nie przeciwko nam. Można z powodzeniem używać dobrych wspomnień do lepszego nastroju dzisiaj. Ta funkcja pozwala wypracować w sobie słuszną nadzieję.
:D
Seb7.9: Ciekawa meta-analiza wpisów, pozwalająca z zewnątrz spojrzeć na dokonany przez siebie wpis i ocenić, czy został właściwie zinterpretowany. Do tego niepozorna kropka prowadząca do odpowiedzi na techniczne pytanie :D

Spróbujmy więc:
🎄
🎄
🎄
🎄
🎄
🎄
Piękny gest. Pozdrowienia dla Aniołka Sysi i całej załogi GoG!
Post edited December 19, 2022 by Sulibor
Proszę mnie nie brać pod uwagę podczas rozdawania prezentów, ale chciałem wszystkim życzyć wesołych, szczęśliwych i zdrowych Świąt! Obyście w tym wyjątkowym okresie znaleźli czas na to, co lubicie najbardziej! ;)
Post edited December 23, 2022 by Sarafan