It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

"Jak być może pamiętacie, na początku czerwca, z okazji Dnia Dziecka, postanowiliśmy nawiązać współpracę z Gamers Outreach i rozpoczęliśmy tę znaczącą współpracę kolekcją gier, które pomogły różnym dzieciom w najtrudniejszych chwilach, a także wywiadem z Zachem Wigalem, założycielem Gamers Outreach.

To jednak nie koniec naszych wysiłków — tym razem z radością chcielibyśmy ogłosić niesamowite pakiety charytatywne Gamers Outreach X GOG! Możesz zdobyć wspaniałe zestawy niesamowitych tytułów w historycznie niskich cenach, wspierając jednocześnie organizację charytatywną; ponieważ cały zysk ze sprzedaży pakietów zostanie przekazany bezpośrednio do Gamers Outreach.

Pierwszy zestaw, który mamy przyjemność zaprezentować, to Adventurous Bundle for the Brave, który zawiera trzy gry o tym samym, pełnym przygód motywie: Robin Hood: The Legend of Sherwood, Corsairs Gold i Syberia II. Ten pakiet będzie dostępny dokładnie za godzinę, od 12:00 do 15:00, z 95% rabatem i w ograniczonej ilości, jako część naszego eventu Insomnia. Nie możesz tego przegapić!

Drugi zestaw, który będzie brał udział w wydarzeniu, to Enchanted Lands Bundle zawierający dwie gry, które z pewnością zabiorą Cię w piękną podróż po magicznych światach: Everdream Valley i Arise: A Simple Story. Ten pakiet będzie dostępny dokładnie za 4 godziny, od 15:00 do 18:00, z 73% rabatem i w ograniczonej ilości. Rozglądaj się za nim, aby nie ominęła Cię ta okazja!

Życzymy powodzenia w zdobywaniu obu zestawów – tak wspaniałe oferty nie zdarzają się zbyt często, więc koniecznie zgarnij je, zanim znikną. I pamiętaj; służą nie tylko zabawie, ale także szczytnej sprawie!"
!
dobre, wspieram, pakiet schodzi szybko
Seb3.7: !
Oba bardzo szybciutko schodzą ;) Dzięki za wsparcie!
sysia_GOG: Oba bardzo szybciutko schodzą ;) Dzięki za wsparcie!
chciane to chciane : ) a teraz, Pokaż Zniżki! ^
Attachments:
proof1a.png (153 Kb)
Poprawcie w GOG Galaxy importowanie gier ze Steam. Po licznych aktualizacjach niestety w GOG Galaxy nie ma połączenia ze Steam......
robert0073: Poprawcie w GOG Galaxy importowanie gier ze Steam. Po licznych aktualizacjach niestety w GOG Galaxy nie ma połączenia ze Steam......
Nigdy tego nie używałem, ale czytałem że Steam to zewnętrzny plugin, więc GOG nie może go naprawiać a jedynie autor.
Seb3.7: !
Z ciekawości.

Dlaczego tak mało było paczuszek? Szkoda też, że info wleciało tak późno, bo ja totalnie przegapiłem tę akcję...
pawel-t: Z ciekawości.

Dlaczego tak mało było paczuszek? Szkoda też, że info wleciało tak późno, bo ja totalnie przegapiłem tę akcję...
To była pierwsza odsłona akcji, nie wykluczam, że pojawi się po raz kolejny. Dla bezpieczeństwa woleliśmy ograniczyć liczbę.
sysia_GOG: Dla bezpieczeństwa woleliśmy ograniczyć liczbę.
?

Chyba nie rozumiem - dla bezpieczeństwa kogo lub czego? Przecież to sklep internetowy a nie mięsny z czasów PRL, kiedy to jak rzucano towar na haki, to ludzie się tratowali w kolejce do lady.
Post edited June 30, 2023 by Lexor
pawel-t: Z ciekawości.

Dlaczego tak mało było paczuszek? Szkoda też, że info wleciało tak późno, bo ja totalnie przegapiłem tę akcję...
sysia_GOG: To była pierwsza odsłona akcji, nie wykluczam, że pojawi się po raz kolejny. Dla bezpieczeństwa woleliśmy ograniczyć liczbę.
Trzymam kciuki, że będą kolejne edycje. I może informacja ciut wcześniej :P