It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Cześć Wszystkim!
Polski to jest trudny język i aby to uszanować przyniosłem:
https://www.gog.com/pl/game/two_point_hospital

Jeśli chcesz to wypowiedz Życzenia Noworoczne a ja wylosuję po północy na koniec roku, do kogo wędruje gra.

Jeśli tylko chcesz to i tak pożycz nam czegoś co za różnica czy czeka gra czy nie : )

Wszystkim Najlepszego w 2025! ⭐⭐⭐⭐⭐
Post edited December 27, 2024 by solseb
Szczęśliwego Nowego Roku, wszyscy gracze!

Niech nadchodzące miesiące przyniosą Wam niekończące się przygody, epickie walki i spektakularne zwycięstwa. Oby Wasze postacie stały się legendami, a umiejętności osiągnęły poziom mistrzowski.

Niech Wasze ekrany rozświetlają się od niezapomnianych momentów, a biblioteki zapełniają się nowymi, fascynującymi tytułami. Oby Wasze gildie i klany rosły w siłę, a Wasze społeczności kwitły jak wirtualne ogrody.

Pamiętajcie, że gra to nie tylko rywalizacja, ale także współpraca i przyjaźń. Niech Wasze sojusze będą mocne, a Wasze drużyny niepokonane.

W Nowym Roku życzę Wam także zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń - zarówno w świecie rzeczywistym, jak i wirtualnym. Niech Wasze pasje rosną, a Wasze awatary lśnią jeszcze jaśniej.

Niech Wasze klawiatury klikają bez przerwy, a myszy poruszają się z gracją. Oby Wasze życie gamingowe było pełne ekscytujących wyzwań i niezapomnianych chwil.

Szczęśliwego Nowego Roku, wojownicy i odkrywcy!
Ja życzę wszystkim ostatnio aż do przysłowiowego porzygu - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.

Nauczony na własnym przykładzie, wiem, że nie ma nic cenniejszego niż zdrowie.

Więc życzę Wam zdrowia, a jak ono już będzie czego sobie tam pragniecie, szczęścia, miłości, hajsu, więcej bundli na Humble z GOGowymi kluczami, aby Amazon Prime dawał jeszcze wiecej kluczy, promocji z prawdziwego zdarzenia, powrotu Sysii i jej konkursów na to forum, miły chwil z klawiaturą, myszką i padem, gier których nie ma w katalogu - niech przyjadą.

I tak dalej i tak dalej :)
Zyczę wszystkim dużo zdrowia, zadowolenia z życia, sukcesów, trafionych giwełejów, czasu na granie i sił do gonienia swoich marzeń.

Udanego 2025!
Zdrowia.

PS. Not in.
Post edited 3 days ago by Lexor
Fenkju

Wesołego nowego roku

I już mamy 2025
Taka ciekawostka.
[url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Films_set_in_2025]https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Films_set_in_2025[/url]
erbello: (....)
pawel-t: (....)
majaso: (....)
Lexor: (....)
lukaszthegreat: (....)
Dziękuję! Dobrze, że jest od czego zacząć bo trochę nie wiem co się dzieje : D losujemy!
Gra wędruje do Majaso, gratuluję!

Dziękuję raz jeszcze Erbello, Paweł-t, Lexor i Łukaszthegreat a także Majaso, i życzę Wszystkim by głowa była lekka a serce mogło co potrafi.

to we wszechświat! ^
Attachments:
solseb: Gra wędruje do Majaso, gratuluję!

Dziękuję raz jeszcze Erbello, Paweł-t, Lexor i Łukaszthegreat a także Majaso, i życzę Wszystkim by głowa była lekka a serce mogło co potrafi.

to we wszechświat! ^
Dziękuję bardzo i jeszcze raz życzę wszystkim samych dobrych rzeczy w tym roku!
Gratki majaso!

Ja zapomniałem też dodać, że out, bo mamy tyle obecnie w swojej kolekcji, że jest mi dobrze z tym co mam :)

Niech 2025 będzie cudowny dla Was!
Gratulacje dla majaso!